Welkom bij Tiny Houses Duinvallei Katwijk!


We komen steeds meer mensen tegen die graag in een tiny house willen wonen. Zij zijn niet alleen nieuwsgierig naar onze huisjes, maar ook naar de manier waarop we ons dorpje hebben gerealiseerd. 


We delen onze kennis graag. Het laten groeien van de landelijke tiny house beweging, zien wij dan ook als een onderdeel van ons community leven. Eens per jaar houden we een open dag waarop mensen onze huisjes kunnen bezichtigen. We praten met de bezoekers over off-grid wonen en de mogelijkheden die er zijn om ergens een tiny house te plaatsen. Het tiny house-concept is relatief nieuw in Nederland en het is voor veel mensen lastig om een plek te vinden waar zij een tiny house kunnen neerzetten. Veel gemeentes in Nederland hebben een afwachtende houding ten aanzien van tiny houses of zijn nog niet op de hoogte van de ontwikkelingen.

Om onze informatie ten alle tijden beschikbaar te laten zijn voor geïnteresseerden, hebben wij een - zowel digitale als fysieke folder samengesteld. Onze folder gaat over de tiny house community in Katwijk en is bedoeld als inspiratiebron voor toekomstige initiatiefnemers, ontwikkelaars en bewoners van een tiny house project, maar ook voor (leden van) gemeentes die op zoek zijn naar meer informatie over wat een tiny house is, waarom mensen in een tiny house willen wonen en hoe zo’n project toegepast zou kunnen worden.


Wij inspireren je graag. Welkom in Gemeente Katwijk!


Wij beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons gerust een mailtje via onderstaand contactformulier.

Naam:

E-mailadres:

Copyright © 2021   Tiny Houses Duinvallei          Website door 

OK

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te verbeteren.